Vacatures

De Rading biedt jeugdhulp in en rond de provincie Utrecht. Onze cliënten zijn kinderen, jongeren en hun ouders. Samen zoeken we naar oplossingen voor gecompliceerde problemen rondom opvoeden en opgroeien. Wij beschikken over specialistische interventies ter ondersteuning van (pleeg)ouders en bieden ook vervangende gezinssituaties zoals pleeggezinnen. De Rading heeft zich gespecialiseerd in Meidenhulpverlening.

De zorg die wij bieden is niet alleen gericht op nu, maar ook op straks en later. Wij zijn namelijk slechts een passant in het leven van een kind/jongere.

Bij ons kun je werkidealen combineren met eigen idealen. Wij bieden ondersteuning en ruimte om te werken aan persoonlijke groei en ontwikkeling. Want de jeugdzorg in het algemeen, en De Rading in het bijzonder, is volop in beweging. Daarom investeren wij in nieuwe (technologische) ontwikkelingen om optimaal aan te sluiten bij de behoefte van de cliënt. We vragen onze medewerkers deze ontwikkelingen niet alleen te volgen, maar ook om actief deel te nemen aan deze beweging. Om zo de jeugdzorg, zowel binnen als buiten De Rading, verder te professionaliseren.

Vacatures

Jeugdzorgwerker Meidenhulp (28 - 30,6 uur)

Medewerker Zorgadministratie (32 -36 uur)

Jeugdzorgwerker Zelfstandigheidstraining (30,6 uur)

Opvoedouders regio Utrecht/Nieuwegein/IJsselstein

Open sollicitaties

Een open sollicitatie sturen mag altijd. Mail je cv en motivatie naar banen@rading.nl.

Stages

Ben je op zoek naar een uitdagende stage in de jeugdzorg? Klik dan hier voor meer informatie.