Heeft u een plek in uw hart én in uw huis voor het kind van een ander?

Gezamenlijke informatieavonden De Rading en Intermetzo

Heeft u een plek in uw hart en in uw huis… voor een kind van een ander? De Rading en Intermetzo slaan de handen in één op zoek naar pleegouders en gezinshuisouders. Op woensdag 30 september van 19.30 – 21.30 uur vindt een informatieavond plaats in Amersfoort.

Heeft u wel eens nagedacht over het zorgen voor een kind dat (tijdelijk) niet door zijn of haar eigen ouders opgevoed kan worden? Kom dan vrijblijvend naar de informatieavond op 30 september. Intermetzo en De Rading organiseren deze avond voor iedereen die geïnteresseerd is in pleegouderschap, of in professioneel ouderschap, zoals in een gezinshuis, gezinswoonvorm, logeerhuis of logeergezin. Zij geven informatie over wat pleegzorg en professioneel opvoeden in gezinsverband inhouden en welke varianten er zijn. Zo kunt u ontdekken of pleegzorg of professioneel ouderschap iets voor u is.

Kom vrijblijvend naar deze informatieavond. Er is alle gelegenheid om gerichte informatie op te halen en in gesprek te gaan of contactgegevens uit te wisselen voor een vervolgafspraak. U kunt zich hiervoor aanmelden bij Renda Zwiers, via rzwiers@intermetzo.nl.

De Rading en Intermetzo werken in de provincie Utrecht samen in Jeugdhulp op Maat. De Rading biedt jeugd- en opvoedhulp in de provincie Utrecht, en is de specialist op het gebied van pleegzorg. Zij begeleiden en ondersteunen ruim 900 pleeggezinnen in de provincie Utrecht. Intermetzo werkt als bovenregionale specialist samen met kinderen, jongeren en hun gezinnen uit heel Nederland. Intermetzo is werkzaam in de provincies Flevoland, Utrecht, Gelderland en Overijssel en in Eindhoven en Den Haag.