Actueel

Jaarbeeld 2018 De Rading

De Rading publiceert Jaarbeeld 2018 Trots kijken wij terug op een dynamisch jaar waarin we stappen hebben gezet op het gebied van innovatie, expertiseontwikkeling en transformatie. Een paar voorbeelden: We helpen jongeren hun netwerk te versterken door projecten als Sportvrienden en Kamers met Aandacht. Samen met onderzoeksinstituten…

Vacature Gedragswetenschapper Expertiseteam

Voor ons Expertiseteam zoeken we een ondernemende gedragswetenschapper. Als gedragswetenschapper ben je inhoudelijk verantwoordelijk voor de kwaliteit van de hulpverlening (zoals zelfstandigheidstraining).

Rots & Water start 7 mei weer

In mei start weer de weerbaarheidstraining Rots & Water, voor jongens en meiden. Deze bijzonder waardevolle lessen wilt u uw (pleeg)kind (en indirect uzelf) écht niet ontzeggen! Meld hem/haar nu aan om zeker te zijn van een plekje!

Virtual Reality Meidenhulp

De Rading ontwikkelt momenteel samen met Captain VR een Virtual Reality-weerbaarheidstraining (interventie) voor meisjes vanaf 13 jaar die (vermoedelijk) seksueel misbruikt worden of die bijv. te maken hebben (gehad) met mensenhandel.

Video Interactie Begeleiding verbetert ouder-kind-band

Micha (8 jaar) en zijn zus Kelly (10 jaar) wonen bij opa en opa omdat hun (gescheiden) ouders niet voor hen kunnen zorgen. Het contact met hun moeder is niet goed. VIB wordt ingezet om dit te verbeteren.

Collecteren voor Kinderhulp

Het Nationaal Fonds Kinderhulp doet er alles aan om kinderen blij te maken. Het fonds organiseert voor kinderen die in armoede leven elk jaar een collecteweek. Helpt u hen door ook collectant te worden?!

Kamers met Aandacht gezocht

Gemeente Utrecht zoekt samen met jeugdhulporganisaties zoals De Rading Kamers met Aandacht voor jongeren (18-23 jaar) die uit de jeugdzorg willen stromen maar nog niet helemaal zelfstandig kunnen wonen.

Nieuwe website voor De Rading

We hebben een nieuwe website! Om ook online aansluiting te houden bij ontwikkelingen, hebben wij een moderne nieuwe website gelanceerd. Hiermee zijn we op de toekomst voorbereid.

Sportvrienden programma voorjaar

Sportvrienden organiseert Funclinics op 18 en 19 februari en op 11 maart het Matching-Event in sportcentrum de Galgenwaard. Maak kennis met het sportaanbod én vind op 11 maart je sportmaatje!

Vragen over onze organisatie, vormen van jeugdhulp, expertises?