Actueel

Lancering nieuw platform pleegzorg.nl

Overmorgen is het zover: de lancering van het nieuwe pleegzorg.nl. Dit platform biedt actuele informatie over pleegzorg, maar ook over trainingen, e-learnings én heeft een besloten community voor pleegouders.

Sportvrienden | Iedereen verdient een vriend

Sportvrienden organiseert voor studenten en jeugdzorgjongeren binnenkort weer Funclinics én het Matching-Event. Maak tijdens de clinics op 10 of 17 maart kennis met het sportaanbod en vind de 24e een sportmaatje!

Prachtig pleeggezin gevonden voor Milou

Na een gerichte oproep van onze Kindgericht Wervers voor Milou van 11 jaar bleek tussen de maar liefst 12 enthousiaste reacties het ideale deeltijdpleeggezin te zitten: juf met haar vriendin!

Afscheid voorzitter Pleegouderraad

Na zes boeiende jaren vertrekt Maxim van der Vliet als voorzitter van de Pleegouderraad (POR). We spraken hem over zijn keuze om het stokje over te dragen, wat samenhangt met de geleidelijke verschuiving van zijn focus op (pleegzorg)werk.

Enthousiaste groep ‘Hoe overleef ik mijn pleegouders?’

Fleurig bedankje na afloop voor de trainers. Tekla vertelt: “Het was een gezellige groep met 5 jongeren van wie er 3 op dezelfde school zaten. We bespraken thema’s als vertrouwen, loyaliteit, contact met je ouders.

Geslaagde kindgericht werven zoektocht voor twee broers

In het leven van Tim (13) en Daan (10) was veel aan de hand. Mede vanwege de ziekte van hun moeder. Er was daarom behoefte aan een langdurig pleeggezin dat hen ‘parttime’ kon bijstaan. 

Leden voor De Rading-cliëntenraad gezocht

Om jou optimaal te kunnen helpen en ondersteunen, is het belangrijk te weten wat jij vindt van de hulp die je krijgt. Ben jij dé kandidaat die zijn ervaringen en goede ideeën met ons deelt via de cliëntenraad?!

Pleegdochter omringd door haar pleeggezin

Pleegdochter Lieke (4) is al vanaf dat ze 18 weken is helemaal thuis in het grote gezin van haar pleegouders Ruben en Jasmijn. Omdat Liekes moeder familie is van Jasmijn, wordt dit een netwerkplaatsing genoemd.

Pleegzoon brengt een nieuwe wereld

Hun liefde voor kinderen is groot. Het liefst wilden ze er 4 of 5. Dit bleek niet eenvoudig. Wat doe je in dat geval als je meer liefde te geven hebt? Je laten voorlichten over pleegzorg en onderzoeken of het bij je past!

Vragen over onze organisatie, vormen van jeugdhulp, expertises?