Actueel

Waardevolle wijkteam samenwerking

Praktijkvoorbeelden van waardevolle samenwerkingen met Wijkteams van Bunschoten en Amersfoort waarbinnen goed onderling contact en wederzijds vertrouwen centraal zijn.

De Rading ontvangt ESF-subsidie voor duurzame inzetbaarheid medewerkers

Wij zijn trots op de toezegging van de ESF-subsidie voor ons project Duurzame Inzetbaarheid dat onze medewerkers o.a. meer werkgeluk bezorgt.

Open deze kerst je wereld voor een kind

Voor meer dan 22.000 kinderen is een stabiel en liefdevol thuis niet vanzelfsprekend. Bijna de helft van hen wordt (tijdelijk) door familie of bekenden opgevangen. Zoals opa, oma, tante, oom, de buurvrouw of juf.

Sportvrienden komt ook naar Amersfoort!

In navolging van de succesvolle Utrechtse rondes in 2018 en 2019 komt Sportvrienden in 2020 ook naar Amersfoort! In januari start On the Move daar, in samenwerking met MBO Amersfoort, een Sportvrienden-pilot.

Open je wereld | Nieuwe campagne pleegzorg

De 1e dag van de Week van de Pleegzorg is tevens het startsein voor de lancering van een nieuwe pleegzorgcampagne: ‘Open je wereld’. Op 30-10 om 09:00 uur trapt Gijs Staverman, zelf pleegouder, de week af!

Week van de Pleegzorg 2019 bijeenkomsten

Tijdens de actieweek wordt aandacht gevraagd voor het belang van pleegzorg én het vinden van nieuwe pleeggezinnen! De bijeenkomsten die De Rading hiervoor (mede-)organiseert vindt u hier.

Week van de Pleegzorg 2019 gratis-zwemmen-acties

Van woensdag 30 oktober tot en met woensdag 6 november vindt dit jaar voor de vijfde maal de Week van de Pleegzorg plaats met ook tijdens deze editie weer de gratis-zwemmen-acties voor pleeggezinnen!

Waarom advertenties voor pleegkinderen

Via sociale media ziet u soms advertenties waarin wij pleegouders zoeken voor kinderen die (tijdelijk) niet bij hun ouders kunnen wonen. Doen wij dit voor alle pleegkinderen? Nee zeker niet! Wanneer wel?

Sportvrienden programma najaar 2019

Sportvrienden organiseert voor studenten en jeugdzorgjongeren in september weer Funclinics én het Matching-Event. Maak op 9 of 10 sept. kennis met het sportaanbod en vind de 16e een sportmaatje!

Vragen over onze organisatie, vormen van jeugdhulp, expertises?