Actueel

Uitnodiging informatieavond pleegzorg en steungezinnen

U bent van harte welkom tijdens de informatieavond pleegzorg en steungezinnen op 13 juni in Soest, georganiseerd door De Rading Pleegzorg, Stichting Present en Youké Sterke Jeugd.

Publicatie Jaarbeeld 2018

2018 is een dynamisch jaar waarin De Rading stappen zet op het gebied van innovatie, expertiseontwikkeling en transformatie. Samen maken we ons sterk voor excellente jeugdhulp zodat kinderen opgroeien tot sterke, zelfstandige volwassenen!

Rots & Water start 7 mei weer

In mei start weer de weerbaarheidstraining Rots & Water, voor jongens en meiden. Deze bijzonder waardevolle lessen wilt u uw (pleeg)kind (en indirect uzelf) écht niet ontzeggen! Meld hem/haar nu aan om zeker te zijn van een plekje!

Virtual Reality Meidenhulp

De Rading ontwikkelt momenteel samen met Captain VR een Virtual Reality-weerbaarheidstraining (interventie) voor meisjes vanaf 13 jaar die (vermoedelijk) seksueel misbruikt worden of die bijv. te maken hebben (gehad) met mensenhandel.

Video Interactie Begeleiding verbetert ouder-kind-band

Micha (8 jaar) en zijn zus Kelly (10 jaar) wonen bij opa en opa omdat hun (gescheiden) ouders niet voor hen kunnen zorgen. Het contact met hun moeder is niet goed. VIB wordt ingezet om dit te verbeteren.

Collecteren voor Kinderhulp

Het Nationaal Fonds Kinderhulp doet er alles aan om kinderen blij te maken. Het fonds organiseert voor kinderen die in armoede leven elk jaar een collecteweek. Helpt u hen door ook collectant te worden?!

Kamers met Aandacht gezocht

Gemeente Utrecht zoekt samen met jeugdhulporganisaties zoals De Rading Kamers met Aandacht voor jongeren (18-23 jaar) die uit de jeugdzorg willen stromen maar nog niet helemaal zelfstandig kunnen wonen.

Nieuwe website voor De Rading

We hebben een nieuwe website! Om ook online aansluiting te houden bij ontwikkelingen, hebben wij een moderne nieuwe website gelanceerd. Hiermee zijn we op de toekomst voorbereid.

Sportvrienden programma voorjaar

Sportvrienden organiseert Funclinics op 18 en 19 februari en op 11 maart het Matching-Event in sportcentrum de Galgenwaard. Maak kennis met het sportaanbod én vind op 11 maart je sportmaatje!

Vragen over onze organisatie, vormen van jeugdhulp, expertises?