Actueel

Collecteren voor Kinderhulp

Het Nationaal Fonds Kinderhulp doet er alles aan om kinderen blij te maken. Het fonds organiseert voor kinderen die in armoede leven elk jaar een collecteweek. Helpt u hen door ook collectant te worden?!

Vacature Gedragswetenschapper

Binnen het Expertiseteam is een vacature voor gedragswetenschapper ontstaan. Als gedragswetenschapper ben je inhoudelijk verantwoordelijk voor de kwaliteit van de hulpverlening (zoals pleegzorg).

Kamers met Aandacht gezocht

Gemeente Utrecht zoekt samen met jeugdhulporganisaties zoals De Rading Kamers met Aandacht voor jongeren (18-23 jaar) die uit de jeugdzorg willen stromen maar nog niet helemaal zelfstandig kunnen wonen.

Nieuwe website voor De Rading

We hebben een nieuwe website! Om ook online aansluiting te houden bij ontwikkelingen, hebben wij een moderne nieuwe website gelanceerd. Hiermee zijn we op de toekomst voorbereid.

Vacatures Begeleider Pleegzorg

Binnen Afdeling Pleegzorg zijn vacatures voor Begeleider Pleegzorg ontstaan. Een Begeleider Pleegzorg helpt en ondersteunt het pleegkind, de ouder(s), pleegouder(s), én volgt de ontwikkeling van het pleegkind.

Sportvrienden programma voorjaar

Sportvrienden organiseert Funclinics op 18 en 19 februari en op 11 maart het Matching-Event in sportcentrum de Galgenwaard. Maak kennis met het sportaanbod én vind op 11 maart je sportmaatje!

Opvoedouders gezocht regio Utrecht, Nieuwegein, IJsselstein

Soms zijn de problemen van een meisje zo groot dat het niet lukt om thuis te wonen. Ze heeft bijv. te maken gehad met een vorm van (seksueel) geweld of een loverboy. Hierdoor vraagt haar opvoeding om iets extra’s.

Jeugdzorgwerkers Meidenhuis en Fides Meidenhulp

Voor Fides en het Meidenhuis zoeken we jeugdzorgwerkers die meiden begeleiden die te maken hebben met een vorm van seksueel geweld of mishandeling, en die gevaar lopen in een verkeerd netwerk af te glijden.

Sportvrienden matcht studenten en jeugdzorgjongeren

Sportvrienden zorgt dat een jongere die jeugdhulp krijgt, wordt gekoppeld aan een sportmaatje (student) (1e jaars studenten social work). Samen gaan zij, op basis van gelijkwaardigheid, een sporttraject doen.

Vragen over onze organisatie, vormen van jeugdhulp, expertises?