Actueel

Vacatures Jeugdzorgwerker Meidenhulp

Voor Fides en het Meidenhuis zoeken we jeugdzorgwerkers die meiden begeleiden die te maken hebben met een vorm van seksueel geweld of mishandeling, en die gevaar lopen in een verkeerd netwerk af te glijden.

Virtual Reality Meidenhulp

De Rading ontwikkelt momenteel samen met Captain VR een Virtual Reality-weerbaarheidstraining (interventie) voor meisjes vanaf 13 jaar die (vermoedelijk) seksueel misbruikt worden of die bijv. te maken hebben (gehad) met mensenhandel.

Vacature Jeugdzorgwerker Zelfstandigheidstraining (ZT)

Voor ZT (zelfstandig wonen met begeleiding) zoeken we een flexibele Jeugdzorgwerker. Hij/zij leert jongeren (16-21 jaar) op eigen benen staan en helpt hen op weg naar zelfstandigheid.

Video Interactie Begeleiding verbetert ouder-kind-band

Micha (8 jaar) en zijn zus Kelly (10 jaar) wonen bij opa en opa omdat hun (gescheiden) ouders niet voor hen kunnen zorgen. Het contact met hun moeder is niet goed. VIB wordt ingezet om dit te verbeteren.

Collecteren voor Kinderhulp

Het Nationaal Fonds Kinderhulp doet er alles aan om kinderen blij te maken. Het fonds organiseert voor kinderen die in armoede leven elk jaar een collecteweek. Helpt u hen door ook collectant te worden?!

Kamers met Aandacht gezocht

Gemeente Utrecht zoekt samen met jeugdhulporganisaties zoals De Rading Kamers met Aandacht voor jongeren (18-23 jaar) die uit de jeugdzorg willen stromen maar nog niet helemaal zelfstandig kunnen wonen.

Nieuwe website voor De Rading

We hebben een nieuwe website! Om ook online aansluiting te houden bij ontwikkelingen, hebben wij een moderne nieuwe website gelanceerd. Hiermee zijn we op de toekomst voorbereid.

Sportvrienden programma voorjaar

Sportvrienden organiseert Funclinics op 18 en 19 februari en op 11 maart het Matching-Event in sportcentrum de Galgenwaard. Maak kennis met het sportaanbod én vind op 11 maart je sportmaatje!

Opvoedouders gezocht regio Utrecht, Nieuwegein, IJsselstein

Soms zijn de problemen van een meisje zo groot dat het niet lukt om thuis te wonen. Ze heeft bijv. te maken gehad met een vorm van (seksueel) geweld of een loverboy. Hierdoor vraagt haar opvoeding om iets extra’s.

Vragen over onze organisatie, vormen van jeugdhulp, expertises?