Actueel

Open je wereld | Nieuwe campagne pleegzorg

De 1e dag van de Week van de Pleegzorg is tevens het startsein voor de lancering van een nieuwe pleegzorgcampagne: ‘Open je wereld’. Op 30-10 om 09:00 uur trapt Gijs Staverman, zelf pleegouder, de week af!

Week van de Pleegzorg 2019 bijeenkomsten

Tijdens de actieweek wordt aandacht gevraagd voor het belang van pleegzorg én het vinden van nieuwe pleeggezinnen! De bijeenkomsten die De Rading hiervoor (mede-)organiseert vindt u hier.

Week van de Pleegzorg 2019 gratis-zwemmen-acties

Van woensdag 30 oktober tot en met woensdag 6 november vindt dit jaar voor de vijfde maal de Week van de Pleegzorg plaats met ook tijdens deze editie weer de gratis-zwemmen-acties voor pleeggezinnen!

Waarom advertenties voor pleegkinderen

Via sociale media ziet u soms advertenties waarin wij pleegouders zoeken voor kinderen die (tijdelijk) niet bij hun ouders kunnen wonen. Doen wij dit voor alle pleegkinderen? Nee zeker niet! Wanneer wel?

Sportvrienden programma najaar 2019

Sportvrienden organiseert voor studenten en jeugdzorgjongeren in september weer Funclinics én het Matching-Event. Maak op 9 of 10 sept. kennis met het sportaanbod en vind de 16e een sportmaatje!

Seksueel misbruik binnen families behandelen via CLAS

Gespecialiseerd Rading-hulpverlener en CLAS-gezinsbehandelaar Patricia vertelt in het Tijdschrift voor Orthopedagogiek over het behandelen van seksueel misbruik binnen families.

Utrecht kiest KOOS!

Op 1 januari 2020 gaat een nieuwe contractperiode in voor specialistische jeugdhulp. Gemeente Utrecht deed hier een aanbesteding voor om te bepalen welke partijen die hulp vanaf 2020 in de gemeente gaan bieden.

Uitnodiging informatieavond pleegzorg en steungezinnen

U bent van harte welkom tijdens de informatieavond pleegzorg en steungezinnen op 13 juni in Soest, georganiseerd door De Rading Pleegzorg, Stichting Present en Youké Sterke Jeugd.

Publicatie Jaarbeeld 2018

2018 is een dynamisch jaar waarin De Rading stappen zet op het gebied van innovatie, expertiseontwikkeling en transformatie. Samen maken we ons sterk voor excellente jeugdhulp zodat kinderen opgroeien tot sterke, zelfstandige volwassenen!

Vragen over onze organisatie, vormen van jeugdhulp, expertises?