Judith (bijna 13)

Judith (bijna 13)

Judith zoekt een pleeggezin in (omgeving) Culemborg

Judith (bijna 13 jaar) is na de zomervakantie gestart op de middelbare school. We zoeken voor haar een pleeggezin in (de buurt van) Culemborg zodat Judith op haar school kan blijven. Daar heeft ze veel vriendinnetjes en het goed naar haar zin.

Over Judith

Judith is een vrolijk en gezellig meisje dat houdt van met vriendinnen afspreken, majorette en bewegen. Ook is ze dol op honden en katten. Judith geniet van de dagelijkse activiteiten in een gezin en kan hier goed in meedraaien. Judith zit in de pubertijd, maar laat weinig gedragsproblemen zien.

Over het pleeggezin dat Judith nodig heeft

Judith zoekt een leuk, normaal gezin (“ze moeten geen medelijden hebben”) dat duidelijk naar haar is, ook als ze op zoek gaat naar waar de grenzen liggen. In het weekend houdt Judith van gezellig samen zijn en doordeweeks vindt ze het fijn als het lekker rustig is.

Bent u of kent u het pleeggezin dat Judith een thuis geeft?

Laat het weten!

Vragen?

Bel of mail tot 7 oktober Nienke Boonstra en na die datum Marieke Spijker. Nienke is telefonisch bereikbaar op 06-13 64 27 39 en per e-mail via n.boonstra@rading.nl. Marieke’s telefoonnummer is 06-22 13 51 14 en haar e-mailadres m.spijker@rading.nl.

 

Noot: vanwege haar privacy is de naam van deze bijna-13-jarige verzonnen en is de foto niet echt.

 

Deel dit bericht via:
Share on Facebook
Facebook
Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on LinkedIn
Linkedin
Email this to someone
email


Vragen over onze organisatie, vormen van jeugdhulp, expertises?