Marieke (13)

Marieke (13)

Marieke zoekt een deeltijdpleeggezin in Amersfoort

Voor Marieke van 13 jaar zoeken we een pleeggezin in Amersfoort waar ze 2 keer per maand (van do. t/m zo.) én in vakanties naar toe kan omdat haar vader het nodig heeft zijn zorgtaken te delen. 

Over Marieke

Marieke is een slimme tiener met een autistisch spectrum stoornis. Dit zorgt ervoor dat ze behoefte heeft aan structuur en aan hulp bij plannen en organiseren van activiteiten.

Marieke vindt het lastig haar sociale contacten te onderhouden en haar vrije tijd in te vullen. Ook daar heeft ze ondersteuning bij nodig.

Verder houdt Marieke van gamen (soms iets te veel) en van katten. Ook kan ze gebiologeerd vertellen over onderwerpen die haar bezighouden én heeft ze een goed gevoel voor humor!

Over het type pleeggezin dat Marieke nodig heeft

Door haar stoornis heeft Marieke pleegouders nodig die haar leefwereld begrijpen. Haar vader wil graag een flexibel pleeggezin. Het samen met hen goed uitwisselen van ‘de overdracht’ en meedenken over omgaan met Mariekes stoornis zijn voor hem belangrijk.

Bent u of kent u het pleeggezin dat Marieke een tweede thuis geeft?

Laat het weten aan Nienke Boonstra. Zij is per e-mail bereikbaar via n.boonstra@rading.nl en telefonisch op 06 – 13 64 27 39.

Dank u wel!

 

Noot: vanwege haar privacy is de naam van deze 13-jarige verzonnen en is de foto niet echt.

 

Deel dit bericht via:
Share on Facebook
Facebook
Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on LinkedIn
Linkedin
Email this to someone
email


Vragen over onze organisatie, vormen van jeugdhulp, expertises?