Collecteren voor Kinderhulp

Collecteren voor Kinderhulp

Help kinderen in armoede: collecteer voor Kinderhulp

Als er thuis geen geld is voor nieuwe kleren, de sportclub of het schoolreisje, dan voel je als kind haarfijn aan dat je ‘een beetje anders bent’. Hoe langer dit duurt, hoe meer ’t een kind opvalt dat het nooit wordt gekozen of uitgenodigd. Dit is vast geen nieuws. Maar de omvang ervan waarschijnlijk wel: helaas is dit de realiteit voor 1 op de 9 kinderen, wat neerkomt op 398.000 kinderen in Nederland. 

Het Nationaal Kinderfonds doet er alles aan om kinderen blij te maken en organiseert daarom elk jaar een collecteweek voor kinderen die in armoede leven.

De Kinderhulpcollecteweek is van 15 t/m 20 april 2019

Meld u zich ook aan als collectant?!

Geef uw aanmelding rechtstreeks door via het online aanmeldformulier van Nationaal Fonds Kinderhulp.

Dank u wel!

Wat doet Kinderhulp?

Kinderhulp helpt kinderen die in Nederland in armoede opgroeien. Een onbevangen jeugd of een sociaal vangnet kennen zij niet, volwassen zorgen wel. Niemand die een fiets voor ze koopt als deze kapot gaat of helpt met schilderen van hun kamer als ze het huis uitgaan. Ze slaan verjaardagen en feestdagen over en lopen in de winter nog in dunne zomerkleren. Kinderhulp helpt hen door simpele dingen zoals zwemlessen, een dagje uit, een fiets, opleiding of een laptop mogelijk te maken. Omdat ook zij moeten kunnen meedoen en een mooie toekomst verdienen!

 

Deel dit bericht via:
Share on Facebook
Facebook
Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on LinkedIn
Linkedin
Email this to someone
email


Vragen over onze organisatie, vormen van jeugdhulp, expertises?