Jaarbeeld 2019 De Rading

Jaarbeeld 2019 De Rading

De Rading publiceert Jaarbeeld 2019

Bij de start van dit nieuwe decennium kijken wij met plezier terug op het slotstuk van de jaren ’10: 2019. Een indrukwekkend jaar waarin Ieder zijn talent, samen het resultaat nog steeds actueel bleek.

In 2019 ging De Rading waardevolle samenwerkingen aan met nieuwe pleegouders, jeugdzorgorganisaties en gemeenten. De oprichting van KOOS Utrecht en Breed Spectrum Amersfoort zijn hier krachtige voorbeelden van. Daarnaast ondernamen onze jeugdhulpprofessionals initiatieven in de regio om bij te dragen aan kennisdeling en verdieping rondom thema’s als hechting, trauma, seksualiteit & seksueel misbruik.

Vooruitblikkend op het nieuwe decennium had niemand kunnen bedenken dat Nederland op dit moment grotendeels stil zou staan. De jeugdzorg gaat echter door, weliswaar in aangepaste vorm, en gebruikmakend van moderne technologie. Zoals beeldbellen met pleegkind Marloes die verdrietig is nu ze haar moeder niet kan zien, of met collega’s in een online videomeeting.

Ook de innovatie van onze zorg staat niet stil: de locatie Zelfstandigheidstraining Terwijde gaat verder onder de naam Next Step: intensieve begeleiding en behandeling van jongvolwassenen op hun weg naar een zelfstandig leven.

Kortom, met elkaar zorgen we – ook in coronatijd – dat kwetsbare kinderen en jongeren passend geholpen worden!

Nieuwsgierig?

Bekijk hier het Jaarbeeld 2019 De Rading Jeugd- & Opvoedhulp

Deel dit bericht via:
Share on Facebook
Facebook
Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on LinkedIn
Linkedin
Email this to someone
email