Serious game VilDu?! genomineerd voor internationale prijs: The Webby Award

Serious game VilDu?! genomineerd voor internationale prijs: The Webby Award

Serious game VilDu?! opnieuw genomineerd voor internationale prijs.

Onze serious game VilDu?! is opnieuw genomineerd. De game is bedoeld voor kinderen die te maken hebben gehad met seksueel misbruik. VilDu?! is dit keer genomineerd voor The Webby Awards: een internationale publieksprijs voor het beste van internet. Wat aanzien betreft is een Webby te vergelijken met de Oscars voor beste film. Inclusief grootse uitreiking in New York.

VilDu?! is gekozen uit 13.000 inzendingen(!) en opgenomen in de Webby-categorie ‘games, social impact’. Een bijzondere prestatie voor een serious game die slechts met beperkte financiële middelen is ontwikkeld.

VilDu?! helpt ‘praten’ over seksueel misbruik

Praten over seksueel misbruik is heel moeilijk en voor kinderen/jongeren al helemaal. Met de app VilDu?! kan een hulpverlener een kind/jongere toch zijn verhaal laten doen maar dan via een speciale ‘digi’-taal. De app is door De Rading i.s.m. Yip Yip ontwikkeld.

Help VilDu?! een Webby winnen en stem!

Nadat VilDu?! eerder al de K.F.Hein Stimuleringsprijs en Best Dutch Serious Game Award won, willen we nu ook graag een Webby winnen zodat we nog meer kinderen kunnen helpen.

Deel dit bericht via:
Share on Facebook
Facebook
Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on LinkedIn
Linkedin
Email this to someone
email


Vragen over onze organisatie, vormen van jeugdhulp, expertises?