Sportvrienden programma najaar 2019

Sportvrienden programma najaar 2019

Gratis samen sporten voor studenten en jeugdzorgjongeren

Wil jij samen met een andere jongere 10 weken (gratis!) sporten, lol maken en het beste in elkaar naar boven halen? Doe dan mee aan een van de funclinicis uit het Sportvrienden programma en vind je sportmaatje tijdens het Sport-Matching-Event!

Sportvrienden programma Funclinics

Sportvrienden organiseert Funclinics op 9 en 10 september 2019 van 18:00 tot 19:00 uur. Tijdens de Funclinics maak je kennis met verschillende sporten en kies je de sport die bij je past.

Sport-Matching-Event

Vind daarna op 16 september tijdens het Matching-Event in Sportcentrum Galgenwaard (sportzaal 3 – van 18:30 tot 20:00 uur) je sportmaatje om de komende tijd mee te sporten. Samen met je sportmaatje maak je afspraken over waar en wanneer je gaat sporten.

Doen! Je nú aanmelden

Schrijf je in via het aanmeldformulier en maak nieuwe vrienden tijdens het sporten.

Naar het aanmeldformulier.

Vragen?

Stel ze via info@onthemoveutrecht.nl

Bekijk de Sportvrienden-video

 

Zie ook de eerdere aankondiging van dit nieuwe sportieve initiatief.


Sportvrienden matcht in Utrecht jeugdzorgjongeren met studenten.

Sporten maakt je niet alleen fysiek en mentaal sterk(er), het levert ook fun en vriendschappen op. Iets wat elke jongere verdient én moet kunnen ervaren! Sport is voor jongeren in de jeugdzorg alleen niet vanzelfsprekend. Om sporten aan te moedigen en het contact tussen jeugdzorgjongeren en studenten te bevorderen, is Sportvrienden ontwikkeld. Voor studenten valt deelname hieraan onder de Maatschappelijke Diensttijd. 

Sportvrienden is een samenwerkingsproject van Jeugdzorg, Onderwijs en Sport. Het project wordt mogelijk gemaakt door een subsidie van ZonMw dat Sportvrienden als een van de proeftuinen aanwees voor het Actieprogramma Maatschappelijk Diensttijd.

Deel dit bericht via:
Share on Facebook
Facebook
Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on LinkedIn
Linkedin
Email this to someone
email


Vragen over onze organisatie, vormen van jeugdhulp, expertises?