Start Week van de Pleegzorg 2020

Start Week van de Pleegzorg 2020

Start Week van de Pleegzorg 2020

De Week van de Pleegzorg 2020 start op woensdag 28 oktober. Tot en met 4 november vraagt Pleegzorg Nederland samen met De Rading aandacht voor kinderen die geen stabiele en veilige thuissituatie hebben. Want juist nu in coronatijd is die aandacht hard nodig. Er zijn namelijk meer mensen nodig om voor elk kind een passende plek te vinden. Een plek waar het zo thuis mogelijk kan opgroeien. Ook pleegzorgorganisatie De Rading doet in regio Amersfoort, Ede en Vijfheerenlanden een dringende oproep. Aan iedereen om vooral nu hun hart en huis open te stellen.  

Openingsvoorstelling ‘Open Deuren’

De Week van de Pleegzorg trapt af met een speciale interactieve voorstelling ‘Open Deuren’ van Theatergroep Mangrove. De voorstelling wordt geopend door theaterdiva en pleegmoeder Karin Bloemen.

De voorstelling laat in ontroerende momenten, pittige uitdagingen en bijzondere alledaagsheid zien wat het pleegouderschap betekent. En hoe belangrijk het is dat er een klik is tussen pleegkind en pleegouder.

Meer informatie over deze voorstelling is te vinden op www.pleegzorg.nl/nieuws

Online informatiebijeenkomsten pleegzorg

Tijdens de Week van de Pleegzorg 2020 kan men bij De Rading terecht voor meer informatie. Op woensdag 28-10 start om 20.00 uur de webinar ‘Wat betekent pleegzorg voor mijn eigen gezin’.

Tijdens de online informatieavonden op 29 oktober en 5, 10 en 12 november komen verschillende facetten van pleegzorg aan bod. Een ervaren pleegouder vertelt over de dagelijkse praktijk en beantwoordt graag vragen van deelnemers.

Meer informatie en aanmelden via www.rading.nl/agenda.

Week van de Pleegzorg 2020

Deel dit bericht via:
Share on Facebook
Facebook
Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on LinkedIn
Linkedin
Email this to someone
email


Vragen over onze organisatie, vormen van jeugdhulp, expertises?