Dylano (2) en Kaylee (3)

Broertje Dylano en zus Kaylee zoeken een voltijd pleeggezin in (wijde) omgeving Utrecht

Voor Dylano (2) en Kaylee (3) zijn we op zoek naar een voltijd, warm en stevig gezin waar zij lange tijd kunnen blijven om zich verder te ontwikkelen en fijn op te groeien.

 

Over Kaylee en Dylano

Kaylee is een lief en vrolijk meisje dat houdt van echte meidendingen (zoals moederen met poppen). Ze is daarnaast dol op buiten spelen. Kaylee wil graag zelf de regie hebben. Haar ontwikkeling lijkt goed te verlopen.

Dylano is ook een vrolijk en lief kind én ondernemend. Hij is een ‘doerakje’ dat graag met blokken en auto’s speelt. Dylano houdt enorm van lekker eten. Hij praat nog weinig, heeft moeite zich verbaal te uiten, en is daardoor snel gefrustreerd en boos. Hoe zijn ontwikkeling verloopt is nog onduidelijk.

Over het type pleeggezin dat Kaylee en Dylano nodig hebben

We zoeken voor hen een tweeoudergezin met oudere kinderen, óf zonder kinderen, waar zij onvoorwaardelijk ervaren ‘ik mag er zijn’.

Hun moeder houdt veel van hen maar is onvoldoende in staat om haar kinderen op te voeden vanwege eigen problematiek (verstandelijk beperkt). Zij heeft moeite met de uithuisplaatsing en ondersteunt deze niet. Met haar samenwerken als pleeggezin/pleegouders zal mogelijk een investering vragen.

Bent/kent u het gezin dat zijn wereld voor Kaylee en Dylano opent?

Neem dan contact op met Susan Erlings via s.erlings@rading.nl of 06 – 22357326.

Dank u wel!

 

Noot: vanwege hun privacy zijn de namen van deze kinderen verzonnen en is de foto niet echt.

Deel dit bericht via:
Share on Facebook
Facebook
Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on LinkedIn
Linkedin
Email this to someone
email