Thomas (8)

Deeltijdpleeggezin gezocht voor Thomas in Woerden of omgeving

Voor Thomas (8) zoeken we een ondernemend deeltijdpleeggezin waar hij ongeveer een keer per maand een nachtje mag logeren.

“Ik ben echt gek op auto’s, vooral elektrisch. Hebben jullie toevallig een VW ID, dan wil ik heel graag een keertje meerijden”

Over Thomas

Thomas is een vrolijke jongen, die de lachers graag op z’n hand heeft. Het is een innemend mannetje dat graag in de belangstelling staat. Zijn mond staat zelden stil en hij is nieuwsgierig. Hij is een echte flapuit en soms lijkt dat een beetje brutaal, maar hij bedoelt het eigenlijk altijd goed.

Met zijn rijke fantasie maakt hij hele verhalen. Hij is gek op auto’s, de elektrische Volkswagen ID bus is zijn favoriet. Deze ‘bouwt’ hij na op z’n slaapkamer.
Thomas doet graag spelletjes, maar alleen als hij denkt te kunnen winnen, want aan verliezen heeft hij een bloedhekel. Naast dat Thomas aanwezig kan zijn, kan hij ook lief zelfstandig spelen. Dan zit hij bijvoorbeeld te bouwen met duplo en/of lego.

Over wat Thomas nodig heeft

Voor Thomas zoeken wij een ondernemend gezin waar hij zijn energie goed kwijt kan. Hij vindt het heerlijk om met andere kinderen te spelen. Hij houdt van gezelligheid en steelt dan graag de show.
Het is wel belangrijk dat Thomas ook af en toe afgeremd wordt in zijn aanwezigheid. Hier luistert hij goed naar.

Thuis is Thomas de jongste dus een gezin met ook jongere kinderen zou leuk voor hem zijn, dan ervaart hij ook de rol van een ouder kind. Dieren zijn geen probleem, al is Thomas een beetje angstig voor grote honden.

Thomas wordt christelijk opgevoed. Zijn ouders geven daarom de voorkeur aan een christelijk pleeggezin.

Ben/ken jij hét deeltijdpleeggezin voor Thomas?

Laat het weten aan Marieke Spijker! Je bereikt haar telefonisch op 06 – 22 13 51 14 of per mail via m.spijker@rading.nl.

Bedankt!

 

Noot: vanwege privacy zijn de foto en naam niet echt.