Zus en broer Naïsa (15) en Dylan (11)

Zus en broer Naïsa (15) en Dylan (11)

Broer en zus Dylan en Naïsa zoeken een deeltijdpleeggezin in Wijk bij Duurstede

Voor Naïsa (15 jaar) en Dylan (11 jaar) zoeken we een flexibel deeltijdpleeggezin in Wijk bij Duurstede voor om het weekend en in delen van vakanties. En als ’t klikt voor vaker misschien.

Over Naïsa en Dylan

Naïsa is een lieve, sociale meid die van Tiktok en bakken houdt. Ze gaat naar de middelbare school en heeft daar haar vriendinnen. Naïsa is zorgzaam en voelt zich voor veel dingen verantwoordelijk. Ze heeft ook veel aandacht voor haar omgeving.

Dylan is een grappenmaker die dol is op spelletjes en gamen. Hij heeft echt droge humor en zal je zeker in de maling nemen. Stilzitten vindt hij maar lastig. Dan heeft hij het liefst iets in zijn handen om mee te frutselen. Dylan onderneemt graag spontaan activiteiten en kan als de beste onderhandelen.

Broer en zus houden allebei erg van zwemmen en vinden het belangrijk dat ze naar hetzelfde pleeggezin kunnen.

Over het type pleeggezin dat Naïsa en Dylan nodig hebben

We zoeken voor deze broer en zus een gezellig en vrolijk gezin dat niet te streng is en het leuk vindt om iets met hen te ondernemen. Om haar zorgtaken te verlichten, is het belangrijk dat de pleegouders samenwerken met de moeder van Naïsa en Dylan. Als het contact goed verloopt, zou haar hulpvraag uitgebreid kunnen worden.

Bent/kent u het gezin dat zijn wereld voor Naïsa en Dylan opent?

Laat het weten aan Nienke Boonstra! U bereikt haar telefonisch op 06 – 13 64 27 39 of per mail via n.boonstra@rading.nl.
Dank u wel!

 

Noot: vanwege hun privacy zijn de namen van broer en zus verzonnen en is de foto niet echt.

 

Deel dit bericht via:
Share on Facebook
Facebook
Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on LinkedIn
Linkedin
Email this to someone
email