Tweelingbroers Yusus en Amir (5½)

Tweelingbroers Yusus en Amir (5½)

Energieke Yusus en Amir zoeken een deeltijdpleeggezin in de buurt van Houten

Voor een actieve tweeling van 5,5 jaar zoeken we een fijn pleeggezin waar ze twee weekenden per maand mogen logeren. Beide jongens hebben een ontwikkelingsachterstand en spraak-taal-problematiek. Hun moeder staat open voor een fijne samenwerking!

Over Yusus en Amir

Yusus is een gevoelige kleuter en warme, vriendelijke jongen die heel behulpzaam kan zijn en van leren houdt. Amir is naast lief ook gevoelig én dol op gek doen en dansen. Hij is over alles heel eerlijk.

Het zijn jongens die altijd in de weer zijn en soms echt even hun energie kwijt moeten. Ze houden van buiten zijn en kunnen met veel fantasie spelen.

Maar ook knuffelen op de bank en tv kijken naar Mr. Bean of Spiderman vinden ze harstikke leuk. Verder zijn Yusus en Amir verzot op ‘Kinderen voor kinderen’ luisteren en lekker dansen op die liedjes.

Ze hebben allebei moeite met zich goed uiten en dan helpt ’t om met pictogrammen te werken. De broers zijn gericht op contact maar zijn ook graag bij elkaar en giechelen wat af samen!

Wat voor type pleeggezin zoeken wij?

De tweeling heeft behoefte aan een warm gezin waarin ze zichzelf mogen zijn. Het is belangrijk dat pleegouders begrip hebben voor hun beperkingen en bereid zijn zich hier verder in te verdiepen. Dit vraagt om duidelijke en eenvoudige communicatie.

Bent/kent u het pleeggezin dat zijn wereld wil openen voor Yusus en  Amir?

Neem dan contact op met Susan Erlings via s.erlings@rading.nl of 06 – 22 35 73 26.

Dank u wel!

 

Noot: vanwege hun privacy zijn de namen van de broers verzonnen en is de foto niet echt.

 

Deel dit bericht via:
Share on Facebook
Facebook
Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on LinkedIn
Linkedin
Email this to someone
email