Joy (16)

Joy (16)

Joy zoekt een pleeggezin in Amersfoort

We zoeken voor Joy (16 jaar) in Amersfoort een pleeggezin dat haar coacht naar volwassenheid. Joy woont al enkele jaren in een pleeggezin maar dat kan haar helaas niet meer bieden wat ze nodig heeft. Joy is een vrolijke meid met veel vriendinnen.

Over Joy

Joy is volgens haar vrienden een gezellige, beetje gekke drukke meid waar je mee kunt lachen, maar die ook een luisterend oor voor je heeft. Ze volgt de opleiding tot binnenhuisarchitect in Amsterdam. Daar reist ze met de trein naar toe. Daarnaast danst ze met veel plezier bij een dansschool en werkt ze zaterdags op de markt.

Joy weet wat ze wil, gaat haar eigen gang en vergeet soms te overleggen. Ze heeft een sterke wil, geeft niet op en is best een beetje eigenwijs. Verder houdt ze niet van katten, maar een hond vindt ze leuk. Ook is ze een echte puber die op zaterdag uitgaat met haar vriendengroep en op zondag uitslaapt. Ze houdt ervan om geld uit te geven aan mooie kleding en vindt het belangrijk er verzorgd uit te zien.

Over het pleeggezin dat we zoeken

Wat Joy zoekt in een gezin is gezelligheid, samen eten, Netflix kijken. Ze heeft behoefte aan rust en een plek waar ze gewoon ‘mag zijn’. Ze vindt het heerlijk om zich terug te trekken op haar kamer. Joy praat niet graag over dingen die ze moeilijk vindt. Dan sluit ze zich af.

We zoeken voor Joy bij voorkeur een alleenstaande, een gezin (liefst) zonder kinderen, een lesbisch stel of een homostel.

Bent u of kent u het pleeggezin dat Joy een thuis geeft?

Laat het weten aan Tekla Bos. Zij is per e-mail bereikbaar via t.bos@rading.nl en telefonisch op 06-22 11 56 94.

Dank u wel!

 

Noot: vanwege haar privacy is de naam van deze tiener verzonnen en is de foto niet echt.

 

Deel dit bericht via:
Share on Facebook
Facebook
Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on LinkedIn
Linkedin
Email this to someone
email


Vragen over onze organisatie, vormen van jeugdhulp, expertises?