Elena (13)

Elena (13)

Elena zoekt een fijn gezin

Voor Elena van 13 jaar zijn we op zoek naar een adres waar ze eens per maand een dag of een heel weekend mag zijn om nieuwe dingen te ontdekken en om even lekker te ontspannen. Zodat ze daarna weer veel verhalen mee naar huis kan nemen.

Over Elena

Elena is een leuke meid van 13 jaar die helemaal gek is van paarden. Het liefst besteedt ze elk vrij uurtje op de manege of de kinderboerderij waar zij vrijwilligerswerk doet. Ze raakt ook niet uitgepraat over paarden. Maar naast paarden vindt ze het ook heel lekker om te ontspannen met het relaxte gevoel van een spa. Een lekker maskertje of massage is wel aan haar besteed.

Ze zou het heel tof vinden als deze twee dingen gecombineerd kunnen worden, maar ze snapt het ook als het er één is.

Elena kan zich goed zelf vermaken. Dan kijkt ze een filmpje, bakt ze iets lekkers of is ze creatief bezig.

Het liefst komt ze ergens waar geen andere kinderen zijn. Even lekker de rust en aandacht voor zichzelf hebben, lijkt haar heerlijk.

“Ik vind alle dieren leuk, maar paarden en dan vooral IJslanders zijn verreweg favoriet!”

Wat voor gezin zoeken wij?

Wij zoeken een gezin (of iemand alleen) dat een dag of weekend per maand de aandacht heeft voor Elena. Waar zij actief met dieren (paarden) bezig kan zijn, maar waar ook ruimte is om zich even terug te trekken en te ontspannen.

Bent/kent u degene die zijn wereld wil openen voor Elena?

Neem dan contact op met Marieke Spijker via m.spijker@rading.nl en/of 06 22 13 51 14 (tot 1-08-2021). Of met Iris Brusse via i.brusse@rading.nl en/of 06 53 63 08 80 (vanaf 1-08).

Dank u wel!

 

Noot: vanwege haar privacy is de naam verzonnen en is de foto niet echt.

 

Deel dit bericht via:
Share on Facebook
Facebook
Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on LinkedIn
Linkedin
Email this to someone
email