Fleur (11)

Fleur (11)

Fleur zoekt een fijn gezin

Voor Fleur van 11 jaar zijn we op zoek naar een leuke plek waar ze 1x per maand naar toe kan om nieuwe dingen te leren en te ontdekken. Waar ze avonturen kan beleven in een nieuwe omgeving en thuis haar verhalen kan delen.

Over Fleur

Fleur is een vrolijk meisje van 11 jaar. Ze is een gezellige kletskous die houdt van gezelligheid om zich heen. Het liefst is Fleur in de weer met dieren. Zo helpt ze na schooltijd graag bij de ‘geitenweide’ of laat ze de hond van de buren uit.

“Ik hou van avontuur! Samen met vriendinnetjes bedenk ik altijd een leuk avontuur om te beleven.”

Ook vindt Fleur het heerlijk om creatief bezig te zijn. Samen met haar vader maakt ze mooie kunstwerken, maar ook zelf vermaakt ze zich met haar knutselspullen. Of is ze juist heel creatief met het maken van TikTok-filmpjes.

Omdat Fleur vaak ‘aan’ staat, is het goed om tussendoor even rustig aan te doen. Dan kijkt ze bijvoorbeeld graag een filmpje.

Ze vindt het gezellig als er andere kinderen in het gezin zijn want dan is er nog meer te spelen en ontdekken.

Wat voor type gezin zoeken wij?

Voor Fleur zoeken we een gezin waar zij 1x in de maand een dagje (of later misschien logeren) mag zijn. Het liefst op een plek met veel dieren en waar ze de hele dag buiten kan zijn. Als er in de buurt een paard is waar ze voor kan zorgen maak je Fleur helemaal blij.

Ook is het belangrijk dat ze tussendoor even lekker kan uitrusten met bijvoorbeeld een filmpje of knutselwerkje.

Bent u of kent u het gezin dat zijn wereld wil openen voor Fleur?

Neem dan contact op met Marieke Spijker via m.spijker@rading.nl en/of 06 22 13 51 14 (tot 1 aug.), of met Iris Brusse via i.brusse@rading.nl en/of 06 53 63 08 80 (vanaf 1 aug.).

 

Noot: vanwege haar privacy is de naam verzonnen en is de foto niet echt.

 

Deel dit bericht via:
Share on Facebook
Facebook
Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on LinkedIn
Linkedin
Email this to someone
email