Yaël (13)

Yaël (13)

Yaël zoekt een fijn voltijdpleeggezin

Door omstandigheden kan Yaël helaas niet meer in haar huidige pleeggezin blijven wonen. Daarom zijn wij op zoek naar een leuk pleeggezin waar zij mag gaan ontdekken wie ze is en zich mag ontwikkelen tot een bloeiende puber.

Over Yaël

Yaël is in Israël geboren, maar niet bewust opgegroeid met de joodse cultuur/religie. Ze is op dit moment zoekend naar haar achtergrond en daarom gunnen wij het haar de joodse cultuur te leren kennen.

Ze heeft in haar verleden veel meegemaakt en moet soms nog leren om met haar emoties om te gaan. Yaël is een meisje met een eigen mening.

“Ik vind het fijn als ik mijzelf mag zijn bij pleegouders.”

Yaël is een vrolijk meisje, dat op zoek is naar haar eigen stijl en de puberteit ingaat. Ze is slim, geïnteresseerd, houdt van muziek, is creatief en kan prachtig tekenen.

Verder vindt ze het heerlijk als er rust is en is ze ontwapenend zorgzaam. Ook houdt Yaël ervan om grapjes te bedenken en kan ze lekker ondeugend zijn.

Wat voor type gezin zoeken wij?

Wij zoeken een stevig pleeggezin, met een relaxte uitstraling. Ofwel pleegouders die niet opkijken van pubergedrag en Yaël het vertrouwen geven om zichzelf te ontplooien.

Bent u of kent u het gezin dat zijn wereld wil openen voor Yaël?

Neem dan contact op met Nienke Boonstra via n.boonstra@rading.nl of bel 06 13 64 27 39.

 

Noot: vanwege haar privacy is de naam verzonnen en is de foto niet echt.

Deel dit bericht via:
Share on Facebook
Facebook
Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on LinkedIn
Linkedin
Email this to someone
email