Alexander (2,5)

Alexander (2,5)

Vrolijke Alexander (2,5) zoekt een tweede thuis in Amersfoort

Voor Alexander zoeken we een flexibel deeltijdpleeggezin – in de omgeving van stad Amersfoort – ter ondersteuning van zijn overbelaste moeder.

Zijn moeder wil graag kunnen terugvallen op een pleeggezin als het haar even te veel is. Natuurlijk in goed overleg door te bellen over wat kan. Een wekelijkse vaste dag of een dagdeel is haar wens (buiten de wenperiode), plus een weekend per maand.

Over Alexander

Alexander is vrolijk en slim, een clowntje dat houdt van grapjes uithalen, maar hij is ook een mannetje dat lief met zijn pop kan spelen. Verder is hij ondernemend én op zijn tijd een boefje.

Over het type pleeggezin dat we zoeken

Alexander en zijn moeder hebben liefdevolle pleegouders nodig die ook grenzen en structuur kunnen bieden. Zo geldt voor Alexander echt ‘zeggen wat je doet en doen wat je zegt’.
Het is voor zijn moeder belangrijk dat het pleeggezin op fietsafstand woont.

Alexanders moeder heeft een prachtige brief geschreven voor de toekomstige pleegouders over haar situatie en wensen van/voor Alexander.

Bent u, of kent u, het deeltijdpleeggezin voor Alexander en zijn moeder?

Laat het weten aan Nienke Boonstra. Zij is per e-mail bereikbaar via n.boonstra@rading.nl en telefonisch op 06 – 13 64 27 39.

Dank u wel!

 

Noot: vanwege zijn privacy is de naam van dit jongetje verzonnen en is de foto niet echt.

 

Deel dit bericht via:
Share on Facebook
Facebook
Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on LinkedIn
Linkedin
Email this to someone
email


Vragen over onze organisatie, vormen van jeugdhulp, expertises?