Emma (15)

Emma (15)

Doorzetter Emma (15) zoekt een pleeggezin in (omgeving) Driebergen/Doorn

Emma kan door omstandigheden niet bij haar huidige pleegouders blijven. We zoeken daarom voor haar een nieuw (voltijd) pleeggezin in (omgeving) Driebergen/Doorn omdat ze graag naar haar school in Doorn wil blijven gaan.

Over Emma

Emma heeft veel meegemaakt en is een echte doorzetter. Ze houdt o.a. van lekker gek doen met vriendinnen. Vroeger heeft ze paarden verzorgd en gereden en dit vindt ze nog steeds leuk om te doen!

Ze kan bovendien heel goed tekenen en houdt van films, fantasy, Marvel en thrillers. Daarnaast spreekt ze graag met haar vriendje af.

Emma wil bij pleegouders wonen waar ruimte is voor een goed gesprek en met wie ze het over haar problemen kan hebben. Ze kan druk zijn en vindt het soms moeilijk om te zeggen wat er echt is als het over gevoelens gaat.

Over het type pleeggezin dat Emma nodig heeft

Emma heeft pleegouders nodig die het doorhebben als er iets is en er dan bij haar naar vragen. Daarna kan ze er goed over vertellen. Ze vindt het belangrijk dat ze in het nieuwe gezin zichzelf kan zijn en dat het gezegd wordt als ze iets goed doet. Natuurlijk is ze ook een echte puber.

Bent/kent u het gezin dat zijn wereld voor Emma opent?

Laat het weten aan Nienke Boonstra! Zij is telefonisch bereikbaar op 06 – 13 64 27 39 en per e-mail via n.boonstra@rading.nl.

Dank u wel!

 

Noot: vanwege haar privacy is de naam van deze tiener verzonnen en is de foto niet echt.

 

Deel dit bericht via:
Share on Facebook
Facebook
Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on LinkedIn
Linkedin
Email this to someone
email


Vragen over onze organisatie, vormen van jeugdhulp, expertises?