Eva (6)

Eva (6)

Eva zoekt een deeltijdpleeggezin in (omgeving) Oudewater 

Voor de 6-jarige Eva zoeken we een deeltijdpleeggezin voor één weekend per maand in de directe omgeving van Oudewater. Een liefdevolle plek waar ze ook in de schoolvakanties naar toe kan.

Over Eva

Eva is zowel een lief en hartverwarmend meisje, als een dametje met pit. Dit zie je terug in haar sterke wil. Soms heeft ze de tijd nodig om informatie te verwerken. En als dat even niet lukt, kan ze boos of gefrustreerd raken. Eva is dan ook gebaat bij duidelijkheid en structuur.

Sinds kort gaat Eva naar een school voor speciaal onderwijs.

Verder is het een meisje dat graag buiten is, van dieren houdt – thuis heeft ze twee konijnen – spelletjes spelen, tekenen, met poppen spelen of Playmobil en daar dan veel fantasie bij gebruikt en helemaal in opgaat.

Over het type pleeggezin dat Eva nodig heeft

We zoeken voor Eva een warm en hartelijk gezin dat niet te streng is. Duidelijkheid en structuur moeten voorop staan, maar het is ook belangrijk om goed te blijven kijken en luisteren naar wat Eva nodig heeft.

Een gezin met andere kinderen en dieren zou leuk voor haar zijn en dat pleegouders openstaan voor intensief contact met Eva’s moeder.

Bent/kent u het gezin dat zijn wereld voor Eva opent?

Laat het weten aan Iris Brusse of Nienke Boonstra! Iris is telefonisch bereikbaar op 06 – 53 63 08 80 en per e-mail via i.brusse@rading.nl. En Nienke bereikt u op 06 – 13 64 27 39 of via n.boonstra@rading.nl.

Dank u wel!

 

Noot: vanwege haar privacy is de naam van dit meisje verzonnen en is de foto niet echt.

 

Deel dit bericht via:
Share on Facebook
Facebook
Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on LinkedIn
Linkedin
Email this to someone
email


Vragen over onze organisatie, vormen van jeugdhulp, expertises?