Milou (11)

Milou (11)

Vrolijke, geïnteresseerde Milou (11) zoekt een gezin dat zijn wereld voor haar opent

Voor Milou, die bij haar oma op de boerderij woont, zoeken we een gast-/pleeggezin voor één weekend per maand in de directe omgeving van De Bilt. Milou’s oma wordt het liefst 100, zodat ze nog heel lang voor haar kleindochter kan zorgen. Maar, vooruitlopend op de tijd dat dit niet meer lukt, gunnen we Milou alvast een fijne logeerplek. Bedoeld om op termijn haar nieuwe thuis te laten worden.

Over Milou

Milou is een vrolijk en stoer meisje dat in groep 8 van de basisschool zit. Volgend schooljaar gaat ze naar de havo. Milou houdt van kleren die lekker zitten en vindt met de mode meedoen maar niets. Ze verveelt zich bovendien nooit, is graag buiten, en met haar vriendinnen uit de buurt houdt ze regelmatig klimaat- en milieu-acties. Zo eet ze bewust minder vlees en ruimt ze afval op.

Creatief is ze ook. Ziet Milou buiten bijvoorbeeld een steen, dan heeft ze niet veel later er een muis van geknutseld. Inspiratie hiervoor doet ze onder meer op via YouTube en Pinterest.

Verder leest Milou graag in haar favoriete tijdschrift ‘Zo Zit Dat’. Daarnaast is ze een sportief meisje dat bijvoorbeeld graag schaatst en voetbalt. Haar vriendinnen omschrijven Milou als een sfeer- en grappenmaker.

Over het type gezin dat Milou nodig heeft

We zoeken voor Milou een blij en hartelijk gezin dat openstaat voor creativiteit en dat in een rustige buurt woont waar je snel buiten bent. Milou zou het super vinden als er een hond is (liefst een puppy). Verder vindt ze het leuk als er jongere kinderen zijn. Bij een vrouwenkoppel zou ze zich eveneens volledig op haar gemak voelen.

Milou wil graag een gezin dat samen dingen onderneemt, maar ze vindt het ook fijn om af en toe op zichzelf te zijn. Ze vindt het belangrijk dat ze weet waar ze aan toe is en heeft behoefte aan duidelijke regels en een vaste structuur. Hierbij is het van belang dat Milou mag zijn wie ze is.

Het is tot slot belangrijk dat het gezin openstaat voor intensief contact met oma.

Met Milou haalt u een vrolijke, breed geïnteresseerde en milieubewuste meid in huis. Ze zet je aan het denken, staat open voor een goed gesprek én je kunt met haar lachen.

Bent u, of kent u, het gezin dat zijn wereld voor Milou opent?

Laat het weten aan Iris Brusse. Zij is telefonisch bereikbaar op 06 – 53 63 08 80 en per e-mail via i.brusse@rading.nl.

Dank u wel!

 

Noot: vanwege haar privacy is de naam van deze tiener verzonnen en is de foto niet echt.

 

Deel dit bericht via:
Share on Facebook
Facebook
Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on LinkedIn
Linkedin
Email this to someone
email


Vragen over onze organisatie, vormen van jeugdhulp, expertises?