Ruben (13)

Deeltijdpleeggezin gezocht voor Ruben in Woerden of omgeving

Voor Ruben (13) zoeken we een warm deeltijdpleeggezin waar hij ongeveer een keer per maand een nachtje mag logeren.

“Als ik aan het ‘uitvinden’ ben, kan ik even alles vergeten”

Over Ruben

Ruben is een gesloten jongen die ietwat afwezig lijkt, maar vergis je niet, hij krijgt alles mee. Hij houdt van schermpjes, het liefst kijkt hij naar filmpjes op YouTube. Hij mag, helaas voor hem, niet de hele dag op een scherm zitten van zijn ouders. Maar hij vindt het ook leuk om dingen die hij heeft gezien op YouTube in het echt na te doen. Zo kan hij opgaan in proefjes doen en kan hij heel goed pizza bakken! Ruben is een handige jongen die ervan houdt om dingen te maken. Of dat nu met hout is of met andere technische snufjes.
Ruben vindt het lastig om uit zichzelf met andere kinderen te spelen, wordt hij meegenomen vindt hij het wel heel leuk. Het duurt even voor Ruben ‘aan’ staat, maar eenmaal aan is ook echt aan.

Over wat Ruben nodig heeft

Voor Ruben zoeken wij een warm gezin die hem op een zachte manier kan benaderen en sturen zonder daarmee de grenzen uit het oog te verliezen. Een gezin met even oude of oudere kinderen is het meest passend. Wanneer er ruimte in en/of om het huis is waar er getimmerd dan wel gesleuteld kan worden is het helemaal fantastisch.

Zijn er dieren in huis? Dit is voor Ruben heel fijn omdat lekker knuffelen hem ontspant. Alleen heeft hij het niet zo op katten.

Ben/ken jij hét deeltijdpleeggezin voor Ruben?

Laat het weten aan Marieke Spijker! Je bereikt haar telefonisch op 06 – 22 13 51 14 of per mail via m.spijker@rading.nl.

Bedankt!

 

Noot: vanwege privacy zijn de foto en naam niet echt.