Vinz (6)

Deeltijd pleeggezin gezocht voor Vinz in Amsterdam e/o (zuidkant)

Voor Vinz (6 jaar) zijn we op zoek naar een rustig en warm gezin waar hij drie dagen in de week welkom is.

Over Vinz

Vinz is een energiek en lief jongetje dat graag buiten speelt. Hij houdt in het bijzonder van spelen met water en hij is gek op dieren (vooral honden en katten). Hij is sportief en creatief in zijn spel, hij doet graag toneelstukjes, maar hij kan ook rustig aan tafel knutselen en tekenen.

Vinz legt gemakkelijk contact met anderen, hij kletst veel en is ook sociaal en zorgzaam.  Daarnaast is hij ook een jongetje dat zijn eigen grenzen en die van anderen niet erg goed aanvoelt. Hij heeft de hulp van volwassenen nodig om te voorkomen dat zijn emmertje overloopt. Vinz gaat naar speciaal onderwijs en is daar op zijn plek.

Over het deeltijd pleeggezin dat Vinz nodig heeft

Vinz doet het goed bij opvoeders die duidelijk zijn maar niet te streng. Het zou fijn zijn als zij goed met Vinz kunnen praten over de dingen die goed gaan en soms minder goed. We zoeken voor Vinz een warm en liefdevol gezin waarin voldoende rust en structuur is en waar hij onvoorwaardelijk ervaart ‘ik mag er zijn’.

De moeder van Vinz hecht er waarde aan om positief contact te hebben met het deelgezin en staat open voor een fijne samenwerking.

Ben/ken jij hét gezin voor Vinz?

Laat het weten aan Suzanne van Diemen! Je bereikt haar telefonisch op 06- 510 391 58 en per mail via s.van.diemen@rading.nl.

Bedankt!

 

Noot: om zijn privacy te beschermen zijn de foto en naam van dit jongetje niet echt.