Zus en broer Fenne (7) en Rob (5)

Zus en broer Fenne en Rob zoeken een voltijdpleeggezin in Wijk bij Duurstede

Voor Fenne (7) en Rob (5) zoeken we een voltijd pleeggezin. Broer en zus verblijven nu in een tijdelijk crisispleeggezin. Hun ouders hebben beide hun eigen problemen en zien zelf ook in dat zij niet voor hun kinderen kunnen zorgen.

 

Over Fenne en Rob

Fenne is een zachtaardige sociale meid die het liefst voor iedereen om haar heen zorgt. Ze moet hierin afgeremd worden zodat ze ook aan zichzelf toekomt.

Fenne houdt erg van dieren. Vooral honden, konijnen en paarden vindt ze leuk. Ze speelt graag met andere kinderen en geniet van uitjes naar bijvoorbeeld het zwembad of de trampoline. Soms wil ze ook gewoon even in alle rust kleuren of puzzelen in een boekje.

Rob is een lieve jongen die kan genieten van dingen bouwen met bijvoorbeeld lego. Hij heeft vriendjes op school en zit op zwemles.

Rob kan weleens dwars zijn en een beetje vervelend doen. Als hij daarop wordt aangesproken kan hij gaan huilen, maar zijn huidige pleegouders zien dat dit steeds beter gaat. Verder laat Rob zich goed begrenzen, is hij gebaat bij veel aandacht voor het positieve en doet hij het goed op school.

Over het type pleeggezin dat Fenne en Rob nodig hebben

We zoeken voor deze broer en zus een liefdevol gezin met pleegouders die rustig en duidelijk zijn.
Het heeft de voorkeur om hen sámen in een pleeggezin te plaatsen. Het zou bovendien mooi zijn als ze in Wijk bij Duurstede kunnen blijven wonen, zodat Fenne en Rob op hun eigen basisschool en bij hun eigen vriendjes kunnen blijven.

Bent/kent u het gezin dat zijn wereld voor Fenne en Rob opent?

Laat het weten aan Suzanne van Diemen! U bereikt haar telefonisch op 06 – 510 391 58 of per mail via s.van.diemen@rading.nl.

Mocht zij niet bereikbaar zijn, dan kunt u contact opnemen met Tekla Bos. Haar telefoonnummer is 06 – 221 156 94 en het e-mailadres t.bos@rading.nl.

Ook als u twijfelt, vragen heeft, of maar plek hebt voor één van beide kinderen gaan we graag met u in gesprek.

 

Noot: vanwege hun privacy zijn de namen van deze broer en zus verzonnen en is de foto niet echt.

 

Deel dit bericht via:
Share on Facebook
Facebook
Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on LinkedIn
Linkedin
Email this to someone
email