Samantha (15)

Samantha (15)

Samantha zoekt een pleeggezin in (omgeving) Utrecht

Voor Samantha (15 jaar) zoeken we een voltijd pleeggezin in (de omgeving van) Utrecht. Een plek waar ze de ruimte krijgt om verder te groeien na aan de ene kant een onrustige tijd en gevoel van onveiligheid thuis. En aan de andere kant een periode van groei en verandering door de observatie-/behandellocatie waar ze nu verblijft. 

Omdat Samantha veel heeft meegemaakt, is ze wijs voor haar leeftijd. Zo heeft ze er zelf voor gekozen om niet meer thuis te willen wonen.

Over Samantha

Samantha weet goed wat ze wil en wat niet. Dit blijkt onder andere uit haar motivatie voor hulp en behandeling waar ze een nare periode mee achter zich wil laten. Hier neemt ze zelf de verantwoordelijkheid voor.

Zorg van volwassenen toelaten en grenzen accepteren, lukt haar steeds beter. Dit is al niet meer te vergelijken met de periode van vóór behandeling (bij De Rading), maar ze heeft nog wel ruimte nodig om hier verder in te groeien.

Samantha zoekt graag de gezelligheid op, heeft gevoel voor humor, trekt zich terug bij teleurstelling (maar kan dit overwinnen), is verbindend, sociaal én ze beschikt over een bewonderenswaardig doorzettingsvermogen.

Verder houdt Samantha van muziek, zingen (liefst een beetje hard), af en toe daarop meedansen, en een goed gesprek.

“Ik wil het liefst een gezin met een huisdier. Het allerliefst een hond. Die zou ik met veel liefde uitlaten!”

Na de zomer gaat Samantha naar het vmbo-basis in Utrecht.

Over het pleeggezin dat Samantha nodig heeft

Samantha heeft nuchtere, betrokken pleegouders nodig die affiniteit hebben met pubers én gevoel voor humor. Maar ook mensen “die niet schrikken als ik een keertje scheld”, vertelt Samantha. En als het kan een gezin met een huisdier. Het liefst een hond.

Bent u of kent u het pleeggezin dat Samantha een thuis geeft?

Laat het weten!

Vragen?

Bel of mail Nienke Boonstra of Gerrit Kool. Nienke is telefonisch bereikbaar op 06-13 64 27 39 en per e-mail via n.boonstra@rading.nl. Gerrits telefoonnummer is 06-22 13 08 38 en zijn e-mailadres is g.kool@rading.nl.

 

Noot: vanwege haar privacy is de naam van deze 15-jarige verzonnen en is de foto niet echt.

 

Deel dit bericht via:
Share on Facebook
Facebook
Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on LinkedIn
Linkedin
Email this to someone
email
Tags:


Vragen over onze organisatie, vormen van jeugdhulp, expertises?