Twee zusjes (3 en 5)

Twee zusjes (3 en 5)

Moeder van 2 jonge dochters zoekt een steungezin in IJsselstein

Deze moeder is een sterke vrouw die heel goed voor haar twee dochters (3 en 5 jaar) kan en wil zorgen. Ze heeft eigen problematiek waar ze voor behandeld wordt en is daardoor tot haar spijt niet altijd 100% beschikbaar voor haar meiden. Omdat ze geen netwerk en familie in de buurt heeft om op terug te vallen, zoeken we een gezin dat haar op die momenten ondersteunt.

Over de dochters

De dochters houden van knutselen, verven, kleien, buiten spelen, kinderboerderij, boekjes lezen. En net als veel meiden houden ze ook van Elsa en Unicorn. Ze kunnen goed samenspelen. Zowel met elkaar als met andere kinderen. De meiden eten geen varkensvlees én geen snoep (vanwege gebitsproblemen). Ze lusten graag fruit.

Over het steungezin dat we zoeken

We zoeken een gezin of alleenstaande met of zonder kinderen in IJsselstein die met respect met moeder en haar dochters omgaat. Een gezin dat flexibel beschikbaar is en de dochters kan opvangen als moeder dit nodig heeft.

U krijgt er twee vrolijke, gezellige meiden bij en een moeder die van u(w gezin) kan/wil leren, wat andersom ook zeker geldt.

Bent u of kent u het steungezin dat deze moeder nodig heeft?

Laat het weten aan Tekla Bos. Zij is per e-mail bereikbaar via t.bos@rading.nl en telefonisch op 06-2211 56 94.

Dank u wel!

 

Noot: vanwege hun privacy zijn de namen van de zusjes verzonnen en is de foto niet echt.

 

Deel dit bericht via:
Share on Facebook
Facebook
Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on LinkedIn
Linkedin
Email this to someone
email


Vragen over onze organisatie, vormen van jeugdhulp, expertises?